Audities

Holland Opera organiseert op 5 en 6 juli ZANGAUDITIES voor 3 producties: 

Oh die Zee, Divorce of Figaro en Messiah

OH, DIE ZEE, een nieuwe jeugdopera van Holland Opera geïnspireerd op Odysseus. Muziek: Anne-Maartje Lemereis | libretto: Abdelkader Benali | regie: Rianne Meboer

Repetitieperiode: Februari 2022 & van 15 nov t/m 15 dec 2022

Voorstellingsperiode: 17 dec 2022 t/m 9 januari 2023

Honorarium: Volgens cao-theater

We zoeken 3 zangers die zowel solo als goed in ensemble kunnen zingen. De rollen maken ook deel uit van het ensemble. De samenstelling van het trio bepalen we later.  Het kunnen dus 3 sopranen maar even goed een mezzo, tenor, bariton zijn. Fysieke kwaliteiten is een pre. Je hebt een conservatoriumopleiding.

 

DIVORCE OF FIGARO, Een nieuwe opera (in 3 talen: EN/DE/NL) op locatie naar het toneelstuk Figaro lässt sich scheiden, Mozarts Nozze di Figaro en nieuwe composities. Muziek W.A Mozart | Niek Idelenburg | regie Joke Hoolboom | Holland Opera ism Carthago Consort  

Repetitieperiode juli 2022  

Voorstellingsperiode augustus 2022 (circa 15 voorstellingen)   

We zoeken conservatoriumstudenten met verschillende stemtypes (SATB) Alle rollen maken ook deel uit van het ensemble. We horen graag een Mozart aria. 

 

MESSIAH,  ‘In de ban van’ is een talentproject in samenwerking met de Noorderkerkconcerten. Voor dit project zoeken we 4 zangsolisten.(SATB) Je krijgt vocal coaching en zakelijke coaching. Het feestelijke concert is op 11 december 2021 in de Noorderkerk in Amsterdam. 

We zoeken masterstudenten en zangers die onlangs zijn afgestudeerd. We horen graag een aria uit Messiah of een ander stuk van Händel. 

De audities zijn op 5 en 6 juli

Bij de audities is een pianist aanwezig.  Tijdens de auditie zing je een lied/aria naar keuze en je krijgt iets van ons opgestuurd. De audities zijn in Amersfoort in de Veerensmederij. 

Stuur een mail met biografie, foto en you tube filmpje met een lied of aria aan: niek@hollandopera.nl