Kaarten

Informatie over de online verkoop en de losse kaartverkoop aan de kassa, openingstijden, betaalwijzen, kortingen, de zaalplattegrond, rolstoelplaatsen, boventiteling, wachtlijsten, laatkamers en omboeken.

BESTELLEN
King Lear speelt 26 juni t/m 20 juli op Fort Rijnauwen. De kaartprijs is € 55 (CJP / student € 35).

Bestelprocedure:

 1. Selecteer de gewenste stoelen op de tribune
 2. Boek extra's bij en vul het gewenste aantal in
 3. Klik op de button 'reserveren'
 4. Log in of registreer om de tickets af te rekenen
 5. Je ziet nu een overzicht van je reservering
 6. Klik op de button 'afrekenen'
 7. De tickets worden verstuurd naar uw mailadres

KASSA
Maandag t/m donderdag van 13.00 – 17.00 uur kunt u telefonisch kaarten bestellen via 033 2020929. Mits de voorstelling niet is uitverkocht, zijn de losse kaarten op de dag zelf verkrijgbaar bij de kassa op locatie (Fort Rijnauwen) van 20.00 – 21.15 uur, hier kan alleen met pin worden betaald.

Vraag of opmerking?
Laat het ons weten via kaarten@hollandopera.nl.

Betaalwijzen
Het verschuldigde bedrag kunt u betalen via iDEAL of de Podium Cadeaukaart. Zodra de betaling is voldaan, worden de kaarten per mail toegestuurd. Bij de kassa op locatie kunt u alleen pinnen.

Kortingen
Holland Opera geeft korting op de toegangsprijs bij het tonen van een CJP pas. Voor studenten geldt hetzelfde tarief als de CJP houders.

ZAALPLATTEGROND
De zaalplattegrond is gelijk te zien bij het bestellen van de kaarten, u kunt uw plaatsen zelf selecteren of door het ticketsysteem automatisch laten selecteren. Bij deze tribune-opstelling werken wij niet met rangen.

Rolstoel- en begeleidersplaatsen
Kaarten voor de rolstoelplaatsen zijn online en telefonisch te bestellen. Er zijn 5 rolstoeplaatsen en 5 begeleidersplaatsen per avond beschikbaar (zie de rolstoelicoontjes op de zaalplattegrond).

Voorzieningen
Als één van de bezoekers mindervalide is, dan kunt u deze persoon bij het fort afzetten en als er plek is parkeren bij het Pannenkoekenhuis/ Theehuis. Bij de publieksruimte op het fort is een mindervalide toilet aanwezig en tevens zijn er 3 rolstoelen beschikbaar voor mensen die slecht ter been zijn.

Boventiteling
De opera is voorzien van boventiteling in het Nederlands.

Uitverkocht?
Wilt u in aanmerking komen voor de wachtlijst, meldt u dan aan via kaarten@hollandopera.nl.

Laatkomers
Na aanvang van de voorstelling is het niet meer toegestaan om de zaal te betreden. Holland Opera kiest hiervoor opdat de zittende bezoekers tijdens de voorstelling niet gestoord worden.

Omboeken
U kunt uw kaarten tot 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling omboeken, mits deze datum niet is uitverkocht. Neem hiervoor contact op met de kassa via kaarten@hollandopera.nl.

Wilt u kaarten verkopen of wilt u de kaarten ruilen voor een andere datum in een tijdverstek van minder dan 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling? Dan kunt u via onze Facebook pagina een bericht plaatsen; geïnteresseerden nemen dan rechtstreeks contact met u op. Gebruik geschiedt op eigen risico. Wij nemen geen kaarten terug.

BUITENLOCATIE
De opera is buiten en in de avond kan het flink afkoelen, dus kleed u goed aan (poncho’s en fleece dekens worden indien nodig gratis verstrekt).

Regenopties
Als de opera wordt afgelast door overmacht of slechte weersomstandigheden én de opera niet langer dan 30 minuten heeft gespeeld, wordt de opera verschoven naar de eerstvolgende zondag.

 • De opera op 4, 5 en 6 juli gaat naar zondag 7 juli om 21.15 uur
 • De opera op 11, 12 en 13 juli gaat naar zondag 14 juli om 21.15 uur
 • De opera op 18, 19 en 20 juli gaat naar zondag 21 juli om 21.15 uur

BEREIKBAARHEID
Fort Rijnauwen | Bezoekadres: Vossegatsedijk 3-5, 3981 HS Bunnik

 • Bereikbaarheid met auto | navigatieadres: Sorbonnelaan 16, 3584 CA Utrecht
 • Parkeren op Fort Rijnauwen is niet mogelijk
 • Voor het parkeren van uw auto heeft u een parkeerkaart nodig
 • Deze kunt u online bestellen voor € 5 per auto (i.c.m. tickets)
 • Heeft u al tickets? Bestel de parkeerkaart online of mail naar kaarten@hollandopera.nl

Pendelbussen
Het parkeerterrein van de Uithof zit op de Sorbonnelaan en de Aarhuslaan in Utrecht. Er rijden vanaf 19.30 uur pendelbussen van dit parkeerterrein naar de ingang van het Fort. Na afloop van de opera rijden de pendelbussen vanaf het Fort weer terug naar het parkeerterrein (5 minuten). De laatste pendelbus vertrekt om 24.00 uur.