Kaarten

Informatie over de online verkoop en de losse kaartverkoop aan de kassa, openingstijden, betaalwijzen, kortingen, de zaalplattegrond, rolstoelplaatsen, boventiteling, wachtlijsten, laatkamers, omboeken en de webshop.

Start kaartverkoop

Op donderdag 29 maart om 10.00 uur start de kaartverkoop van Zauberflöte Requiem.

Bestellen

Online kaarten bestellen is mogelijk via onderstaande button.

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 13.00 – 17.00 uur kunt u telefonisch kaarten bestellen via 033 2020929. Mits de voorstelling niet is uitverkocht, zijn de losse kaarten op de dag zelf verkrijgbaar bij de kassa op locatie (Werkspoorkathedraal), geopend van 19.00 – 21.00 uur.

I.v.m. zomervakantie zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar, wij adviseren vragen te mailen: kaarten@hollandopera.nl.

Vraag of opmerking?

Laat het ons weten via kaarten@hollandopera.nl.

Betaalwijzen

Het verschuldigde bedrag kunt u betalen via iDEAL of de Podium Cadeaukaart. Zodra de betaling is voldaan, worden de kaarten per mail toegestuurd. Bij de kassa op locatie kunt u alleen pinnen.

Kortingen

Holland Opera geeft korting op de toegangsprijs bij het tonen van een CJP pas. Voor studenten geldt hetzelfde tarief als de CJP houders, namelijk € 30.

Zaalplattegrond

De zaalplattegrond is gelijk te zien bij het bestellen van de kaarten, u kunt uw plaatsen zelf selecteren of door het ticketsysteem automatisch laten selecteren. De zaal is verdeeld in 4 vakken: groen, geel, blauw en rood. Bij deze tribune-opstelling werken wij niet met rangen.

Tickets bestellen:

  • Selecteer de gewenste stoelen op de tribune (er zijn 8 rolstoelplaatsen per avond beschikbaar)
  • Klik op de button ‘extra’s bijboeken’ voor een 3-gangendiner met optioneel een wijn-/bierarrangement
  • Wijzigingen opslaan
  • Log in of registreer om vervolgens de tickets af te rekenen via iDeal of de PodiumCadeaukaart

Rolstoelplaatsen

Kaarten voor de rolstoelplaatsen zijn alleen online en telefonisch te bestellen. Er zijn bij Zauberflöte Requiem 8 rolstoelplaatsen per avond beschikbaar (zie de rolstoel icoontjes in het midden op de zaalplattegrond).

Voorzieningen

Bij de Werkspoorkathedraal kunt u dichtbij parkeren en er is een mindervalidentoilet aanwezig.

Diner

Voorafgaand aan de opera is er een heerlijk 3-gangendiner met amuse (€ 32,50 p.p.) voor u samengesteld door De Leckere in het Werkspoor Café. U kunt daarbij ook een wijn-/bierarrangement (€ 15 p.p.) bijboeken bestaande uit 3 glazen wijn of (speciaal) bieren, met spa blauw/rood en koffie/thee als afsluiting.

Er is plaats voor 120 dinergasten, wij raden u daarom aan om tijdig te boeken. Bij het bestellen van het diner dient u aan te geven of u vis, vlees of vega wenst. De inloop van het diner is tussen 18.00 - 18.30 uur. Het Werkspoor Café is gelegen naast de Werkspoorkathedraal. Speciale dieetwensen kunt u aan ons doorgeven via restaurant@hollandopera.nl o.v.v. dieetwensen; vermeld hierbij uw transactienummer.

Boventiteling

De opera is voorzien van boventiteling in het Nederlands.

Uitverkocht?

Wilt u in aanmerking komen voor de wachtlijst, meldt u dan aan via kaarten@hollandopera.nl.

Laatkomers

Na aanvang van de voorstelling is het niet meer toegestaan om de zaal te betreden. Holland Opera kiest hiervoor opdat de zittende bezoekers tijdens de voorstelling niet gestoord worden.

Omboeken

U kunt uw kaarten tot 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling omboeken, mits deze datum niet is uitverkocht. Neem hiervoor contact op met de kassa via kaarten@hollandopera.nl. Wilt u kaarten verkopen of wilt u de kaarten ruilen voor een andere datum in een tijdverstek van minder dan 7 dagen voorafgaand aan de voorstelling? Dan kunt u via onze Facebook pagina een bericht plaatsen; geïnteresseerden nemen dan rechtstreeks contact met u op. Gebruik geschiedt op eigen risico. Wij nemen geen kaarten terug.

Webshop

Wilt u een opera van Holland Opera als DVD (met CD) cadeau doen of herbeleven?
Ga dan naar onze webshop en vul het contactformulier onderaan in.

Bezoekersinformatie/ F.A.Q. in PDF