Climate Carols

Holland Opera vraagt kinderen regelmatig naar onderwerpen die hen bezighouden. Klimaat komt daar meestal als een van de eerste dingen bij naar boven.

Niek Idelenburg componeerde een Klimaat Kantate geinspireerd op een van de speeches van Greta Thunberg, maar ook door tweets van Donald Trump of stukken in de krant.

Met het klimaat als thema gaat Holland Opera, met de titel Climate Carols, scholen betrekken en kinderen zelf laten zoeken naar teksten en muziek die zij vinden passen bij het klimaat onderwerp.

Tijdens de kerstvakantie voert Holland Opera de voorstellingen het Mijs met de Zwavelstokjes uit. Een moderne vertelling van het beroemde sprookje van Hans Christian Anderssen.

Tevens zullen de Climate Carols worden uitgevoerd als voorprogramma door kinderen die samen een kinderkoor vormen. Kinderen van 8-15 jaar kunnen zich opgeven via: info@hollandopera.nl

 

Speellijst

Dag Datum Tijd Speelplek - Locatie Telefoon Kaarten
za 07 nov 2020 20:00  - Amsterdam

Trailer

Team

Muziek: Niek Idelenburg | Zang: Inez Derkx, Elisabeth Hetherington, Niek Idelenburg | Muziekopname: Studio Groenland | Filmmontage: Ard van der Veldt, Ruben Pest

locatie

De Veerensmederij
Soesterweg 330, 3812 BH Amersfoort