Online films kijken

BLAUWBAARD DE FILM

BLAUWBAARD DE FILM - €3,99

Blauwbaard is het bloedstollende verhaal van een mysterieuze man. Tijdens een feest rond zijn fort laat Blauwbaard zijn oog vallen op Judith. Hij maakt haar het hof, en huwt haar nog dezelfde nacht. Blauwbaard geeft Judith de sleutels van zijn fort en verbiedt haar nadrukkelijk zijn privévertrek te betreden.

Holland Opera maakte in samenwerking met dansgezelschap De Stilte van het sprookje Blauwbaard van Charles Perrault deze moderne thrilleropera die werd opgenomen op Fort Rijnauwen in Bunnik. De muziek werd gecomponeerd door Chiel Meijering.

DON GIOVANNI DE FILM

DON GIOVANNI DE FILM - €3,99

Don Giovanni is een enorme verleider, duizenden vrouwen heeft hij op zijn beroemde lijst staan. Nooit is hij gehinderd door zijn geweten. Tot hij op een avond een moord pleegt...

De opera Don Giovanni van Mozart is een klassieker. Deze uitvoering van Holland Opera in de werkspoorkathedraal in Utrecht is een klassieke opera die zich afspeelt in een moderne wereld. De muzikale leiding is in handen van Johannes Leertouwer, tevens de vaste dirigent van het orkest De Nieuwe Philharmonie Utrecht.

ROODHAPJE DE FILM

ROODHAPJE DE FILM - €2,99

Roodkapje heeft nooit eerder een wolf ontmoet. De wolf praat zo mooi en ontroerend over zijn land in het verre Noorden dat Roodkapje hem aanziet voor een dichter. Wel verhaspelt hij haar naam consequent tot Roodhapje.

Roodhapje is een vlotte jeugdopera van Holland Opera met een moderne interpretatie van het bekende sprookje. Joke Hoolboom maakte het libretto naar het theaterstuk van Imme Dros 'De wolf die tegen het water praatte'. De muziek is gecomponeerd door Steven Kamperman. Opgenomen in de Veerensmederij in Amersfoort.

Adviesleeftijd: vanaf 6 jaar

4 MUSKETIERS DE FILM

4 MUSKETIERS DE FILM - €2,99

Drie mannen (musketiers) met een machtig verleden en een grote onderlinge vriendschap. Vroeger waren de mannen echte helden, nu runnen ze een "Koek & Zopie" om rond te komen. Als op een dag een jong meisje voor hun neus staat die zegt dat een van hen haar vader is, zijn de rapen gaar!

Holland Opera heeft Dumas's populaire jeugdboek over de heldendaden van de drie musketiers bewerkt tot de Jeugdopera 4 Musketiers; een feelgood familievoorstelling over 3 musketiers en hun dochter.

Joke Hoolboom maakte het libretto naar een tekst van Herman van de Wijdeven. De muziek is gecomponeerd door Oene van Geel.

Adviesleeftijd: vanaf 6 jaar


1 2 > laatste ›