Voorzieningen

  Ringleiding goedgekeurd door NVVS (2011 t/m 2016)

 

 


Slechthorenden
De neklus is een nek-ringleiding systeem welke speciaal is ontworpen voor hoorstoestelgebruikers. U hangt de Neklus om uw hals en sluit het apparaatje aan op uw gehoortoestel. Vervolgens zet u uw gehoorapparaat op T-stand; deze stand is speciaal bedoeld voor het ontvangen van het nek-ringleiding signaal. Het geluid wordt nu inductief op uw gehoorapparaat overgedragen.

U kunt bij uw gehoorspecialist aanvragen welke stand voor uw gehoortoestel van toepassing is als u gebruik wilt maken van de nek-ringleiding. De neklus is bij de kassa verkrijgbaar en kosteloos te gebruiken. Wij verzoeken u de neklus na het einde van de voorstelling weer in te leveren bij de kassa.

Wilt u een neklus gebruiken tijdens de voorstelling, dan kunt u contact opnemen met de kassa van Holland opera:
033 2020929 of kaarten@hollandopera.nl.
 
Slechtzienden
Het is mogelijk om plaatsen te reserveren voor slechtzienden. Wij proberen u dan altijd op één van de eerste rijen dichtbij het podium te plaatsen.

Wilt u deze plaats(en) bespreken, dan kunt u contact opnemen met de kassa van Holland Opera:
033 2020929 of kaarten@hollandopera.nl
 
Rolstoelgebruikers
De Veerensmederij is toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel. Het is gelijkvloers en er is een invalidetoilet aanwezig. In de zaal zijn per voorstelling 2 invalideplaatsen beschikbaar aan de eerste rij.

Wilt u deze plaats(en) bespreken, dan kunt u contact opnemen met de kassa van Holland Opera:
033 2020929 of kaarten@hollandopera.nl.