Voortgezet Onderwijs

Met jullie school naar het theater? Holland Opera maakt steeds meer voorstelling die geschikt zijn voor het Voortgezet onderwijs!  

Boekingen voor schoolvoorstellingen en educatieprojecten kun je doen via Neos Cultuuronderwijs (Amersfoort) of Kunst Centraal (provincie Utrecht). Voor meer informatie en vragen kun je uiteraard altijd bij ons terecht: Mail dan naar: educatie@hollandopera.nl of gewoon bellen, dat gaat soms sneller: 033 2020920.

HipHop Opera Xperience

Beleef met je klas deze unieke Xperience op Fort Rijnauwen. 

Een bijzondere plek met een interessante geschiedenis en flora en fauna. De leerlingen gaan in de gewelven van het fort aan de slag met workshops zang en dans. 

Buiten komt tijdens een wandeling over het fort terrein alles samen: muziek, hiphopmoves, natuur én geschiedenis. Een complete, unieke ervaring op een bijzondere plek. 

  • Doelgroep: bovenbouw PO; onderbouw VO
  • Duur: 1 uur en 3 kwartier
  • Periode: februari – oktober, op aanvraag

Wil je de trailer zien? Klik hier.

Voor meer informatie mail naar: educatie@hollandopera.nl.

Opera Tutorial

Speciaal voor het voortgezet onderwijs bieden wij de Opera Tutorial aan, een workshop op school die het voorstellingsbezoek verrijkt. 

De geschiedenis van opera komt aan bod alsook meer achtergrond informatie over de bezochte voorstelling. Dit alles in een interactieve quiz op het digibord.

  • Doelgroep: alle jaarlagen
  • Duur: 1 lesuur
  • Periode: Op aanvraag

Voor meer informatie mail naar: educatie@hollandopera.nl.

Wij maken gebruik van cookies

Cookies helpen ons begrijpen hoe je de website gebruikt. Zo kunnen we steeds verbeteren.